Bestellen van het boek

Het boek “De Wandelende Krijtjes” is vanaf 13 mei 2022 te bestellen. Via een officieel persbericht zal dit op deze dag bekend gemaakt worden door de uitgever BoekScout uit Soest en kan vanaf dat moment het boek besteld worden. Dat kan heel gemakkelijk online via de site van BoekScout zelf besteld worden en dan krijg je het boek binnen 5 - 7 werkdagen netjes thuis bezorgd. Ga hiervoor naar www.boekscout.nl en klink op tabblad webwinkel. Daar kun je het boek bestellen. De prijs is inclusief verzendkosten.

Ook is het boek online te bestellen via Bol.com of natuurlijk via elke boekhandel bij jouw in de buurt! Voor de lezers die in Breda of de omgeving van Breda wonen kun je in ieder geval terecht bij de boekhandel van van Kemenade & Hollaers op de Ginnekenweg in Breda. Zij hebben altijd een stapeltje van dit boek in de winkel liggen. Da's makkelijk.

Ook de volgende boekhandels hebben een stapeltje van het boek liggen. Dan kun je gelijk beginnen met lezen:

  • Boekhandel Vives op de Ginnikenweg 53 in Breda
  • Boekhandel Libris Buitelaar op de Grote Markt 11 ook in Breda
  • en
  • De Rijnlandse Boekhandel op de Lange Voort 35-37 in Oegstgeest.

Als je bestelt via internet is de levertijd van het boek 5 - 7 werkdagen. Dit omdat het drukken van het boek op een hele moderne manier gebeurt dat tegenwoordig helemaal “in” is. Namelijk via “Printing On Demand”. Dit boek wordt zodoende pas gedrukt als jij het besteld hebt. Dit proces is duurzamer en veel beter voor het milieu, omdat er geen overbodige voorraad ontstaat en er minder papier wordt verspild. Dus ook de krijtjes en Bas gaan mee met de tijd. Kun je echt geen 5 - 7 dagen kan wachten… neem dan contact met de schrijver op via het contactformulier. Er valt altijd wel iets te regelen!

Specificaties van het boek

Titel: De Wandelende Krijtjes
Auteur: Jacques (J.M.) Verzijl
Illustraties: Lizzy Kaat
Uitgeverij: BoekScout uit Soest
ISBN: 9789464505481
Bindwijze: Hardcover
Pagina's: 84
Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: 13-05-2022
Prijs: 22,50 (inclusief verzendkosten!)